Φωτογραφίες εκθέτουν τον Μπολτ: Στο κρεβάτι με 20χρονη φοιτήτρια (ΒΙΝΤΕΟ-EIKONEΣ)

0
37

 

Μπορεί η Κάσι Μπένετ να είναι σέξι και η βασίλισσα του καρναβαλιού στην Τζαμάικα, μπορεί να είναι η επίσημη αγαπημένη του Γιουσέιν Μπολτ και να αδημονεί για την πολυπόθητη πρόταση γάμου, αλλά αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναμένεται να πλήξουν τον εγωισμό της και τη σχέση της με τον 9 φορές χρυσό Ολυμπιονίκη.

Ο Γιουσέιν Μπολτ γιόρτασε στο Ρίο τα γενέθλιά του και ο φακός τον κατέγραψε να διασκεδάζει σε κλαμπ επιδιδόμενος σε καυτές χορευτικές φιγούρες με μία Βραζιλιάνα.

https://youtu.be/RKOHzTJWA2Y

Από την άλλη, μία 20χρονη φοιτήτρια φέρεται να εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Ολυμπιονίκη, καθώς ισχυρίζεται ότι το βράδυ των γενεθλίων του στις 21 Αυγούστου πέρασε νύχτα πάθους με τον Μπολτ. Μάλιστα, έχει και φωτογραφικό υλικό το οποίο προώθησε στις φίλες της μέσω whatsup. Ήταν σίγουρη ότι πρόκειται για κάποιον διάσημο και ήθελε επιβεβαίωση. Όπως ηταν φυσικό οι φωτογραφίες διέρρευσαν στον Τύπο.

jady 1

H Τζέιντι Ντουάρτε μετά είπε ότι δνε ήταν και καμιά φοβερή βραδιά, όλα ήταν φυσιολογικά και ήρεμα. Ομολόγησε ότι δεν ήξερε ποιος ήταν ο αθλητής με τον οποίον κοιμήθηκε, αλλά της το είπε μια φίλη της όταν είδε τις φωτογραφίες.

jady 2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here