Γ.Γ. Ενημέρωσης: «Κύκλοι» δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις

0
4

 

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας μετά τον «θόρυβο» που έχει ξεσηκωθεί σχετικά με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών πανελλαδικής εμβέλειας εξέδωσε ανακοίνωση διευκρινίζοντας τις καταστάσεις.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση:

«Συνεχίζεται η προσπάθεια των γνωστών κύκλων με κύριο όχημα τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις και να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη ως προς τη νομιμότητα διεξαγωγής της δημοπρασίας για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

Το πιο πρόσφατο επιχείρημά τους είναι ότι η κυβέρνηση όφειλε να μην ολοκληρώσει τον διαγωνισμό αυτό πριν αποφανθεί το Συμβούλιο της Επικρατείας σχετικά με τη νομιμότητά του.

Το επιχείρημα αυτό καταρρέει με μόνη την ανάγνωση των πρόσφατων αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απέρριψαν στο σύνολό τους τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών που επεδίωκαν να ανασταλεί η διαγωνιστική διαδικασία, όπου αναφέρεται επί λέξει ότι συντρέχουν εν προκειμένω – κατά τα βασίμως προβαλλόμενα και από τη Διοίκηση – επιτακτικοί λόγοι δημοσίου συμφέροντος που επιβάλλουν την ταχεία ολοκλήρωση της επίμαχης διαγωνιστικής διαδικασίας.

Η κυβέρνηση σεβόμενη τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου και τις σχετικές δεσμεύσεις της μεριμνά για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του διαγωνισμού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here