Γ. Μπαλάφας: Τερατογένεση ενδεχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ.

0
24

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστούμε με τη Ν.Δ. μετά τις εκλογές, για τη διακυβέρνηση της χώρας» δήλωσε μεταξύ άλλων στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας, χαρακτηρίζοντας «τερατογένεση» μία ενδεχόμενη συνεργασία των δύο κομμάτων.

«Το λάδι και το νερό έχουν ανάμιξη;» ανέφερε με νόημα ο κ. Μπαλάφας, ο οποίος βρίσκεται για περιοδεία στο νησί της Κέρκυρας και θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί α στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου.

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι οι ψηφοφόροι πρέπει να έχουν ως κίνητρο το τι είναι καλύτερο για την πατρίδα, για την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, για το αύριο των παιδιών.

«Αν το εξειδικεύσω λίγο», σημείωσε ο κ. Μπαλάφας, «και με δεδομένο το πλαίσιο που υπάρχει στη χώρα μας, θα έλεγα ότι πρέπει να επιλέξουν εκείνον και η επιλογή να είναι ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ, με τα κριτήρια, ποιος είναι εκείνος που μπορεί να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τήρηση των δεσμεύσεων της συμφωνίας, αλλά και πώς θα αξιοποιηθούν οι θετικές προοπτικές που υπάρχουν. περιλαμβάνονται στη συμφωνία;

«Ποια θέματα, που δεν είναι ζήτημα της συμφωνίας, θα προωθήσει και με ποιο τρόπο, με κορυφαία θέματα, το ζήτημα διαφθοράς – διαπλοκής; Ποιος μπορεί να βάλει χέρι σε αυτό το ζήτημα και το ζήτημα της δημόσιας διοίκησης σε συνάρτηση με τις πελατειακές σχέσεις και λοιπά;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here