Γαλλία: Πτώμα άνδρα στο σύστημα προσγείωσης

0
18

 

Λαθρεπιβάτης εισχώρησε όχι σε πλοίο αλλά σε αεροπλάνο και ταξίδεψε στον αέρα. Βρέθηκε νεκρός κατά την προσγείωση.

Συγκεκριμένα, ο λαθρεπιβάτης βρέθηκε τη Δευτέρα, προσκολλημένος στο σύστημα προσγείωσης  Boeing 777 της Air France κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης, λίγη ώρα αργότερα αφότου είχε προσγειωθεί στο Παρίσι, ύστερα από 11 ώρες πτήσης και προερχόμενο από τη Βραζιλία.

Η σορός του άνδρα αυτού έχει μεταφερθεί στη γαλλική ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να γίνει μια προσπάθεια να εξακριβωθεί κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί το 2013, όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός κατά την προσγείωση αεροπλάνου στο Παρίσι, το οποίο προερχόταν από το Καμερούν.

Και φυσικά αυτά τα δύο περιστατικά δεν είναι τα μόνα. Δεκάδες άλλα παρόμοια έχουν συμβεί, με τους λαθρεπιβάτες να βρίσκουν τραγικό θάνατο λόγω έλλειψης οξυγόνου και χαμηλών θερμοκρασιών. Απελπισμένοι άνθρωποι, που προφανώς θεώρησαν ότι με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να ξεφύγουν από κάπου και από κάτι, βρέθηκαν παγωμένοι στο κουτί των τροχών ή σε εκείνο το σημείο του αεροσκάφους όπου βρίσκεται το σύστημα προσγείωσης.

Επίσης, έχει αναφερθεί η εύρεση ανθρωπίνων μελών σε σημεία κοντά σε αεροδρόμια, καθώς οι λαθρεπιβάτες συνεθλίβησαν από το σύστημα προσγείωσης κατά τη διάρκεια της πτήσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το περασμένο Ιούνιο βρέθηκε στην οροφή ενός συγκροτήματος γραφείων στο Ρίτσμοντ ένα ανθρώπινο σώμα, το οποίο έπεσε από το αεροπλάνο κατά την προσέγγισή του στο Χίθροου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here