Γκέι ο μακελάρης του Ορλάντο-Νέα στοιχεία στο «φως»

0
3

 

 Όσο οι ημέρες περνούν, όλο και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον μακελάρη του Ορλάντο, τη ζωή και τη δράση του έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας, όπως το γεγονός ότι είχε επισκεφτεί πολλές φορές το νυχτερινό κλαμπ που αιματοκύλισε και πως ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», δύο ημέρες πριν από το μακελειό, ο Ομάρ Ματίν είχε επισκεφτεί έναν σκοπευτικό όμιλο λίγο έξω από την Φλόριντα και έκανε εξάσκηση, πυροβολώντας με μανία με τα δύο νέα του όπλα.

Ένας άντρας ο οποίος εξασκούνταν στην σκοποβολή ακριβώς δίπλα από τον δράστη, επικοινώνησε με την ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας και αποκάλυψε ότι ο Ματίν «πυροβολούσε πολύ δυνατά», τόσο πολύ που έπεσαν τα καλώδια που συγκρατούσαν τον στόχο.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως χθες επέστρεψε στο συγκεκριμένο κέντρο για να εξακριβώσει αν ο άντρας που την περασμένη Πέμπτη τον είχε τρομάξει με τους πυροβολισμούς του ήταν ο δράστης του μακελειού και δυστυχώς οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν. Όσον αφορά στα όπλα του μακελάρη, ο άντρας είπε ότι στο σκοπευτικό κέντρο είχε μαζί του ένα AR-15 και ένα Glock.

Είχε επισκεφτεί πολλές φορές το κλαμπ πριν την επίθεση

Την ίδια ώρα, όμως, πληροφορίες θέλουν τον δράστη όχι μόνο να έκανε εξάσκηση, αλλά να είχε επισκεφτεί πολλές φορές και τον χώρο στον οποίο σκόπευε να σκορπίσει τον θάνατο, το νυχτερινό κλαμπ, Pulse.

Ένας από τους θαμώνες του κλαμπ αποκάλυψε, μάλιστα, ότι τον είχε δει στο Pulse τουλάχιστον 12 φορές πριν από το φονικό και συνήθως, καθόταν σε μια γωνία και έπινε μόνος του. Κάποιες φορές, όμως, μεθούσε τόσο πολύ που πραγματικά έκανε αισθητή την παρουσία του στο γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Ορλάντο.

Επιβεβαιώνει τις πληροφορίες η πρώην σύζυγός του

Η πρώην σύζυγος του Ματίν αποκάλυψε ότι ο μακελάρης επισκεπτόταν το κλαμπ επειδή ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος!

Επιβεβαιώνει πως χρησιμοποιούσε μια εφαρμογή για ομοφυλόφιλους, την Jack’d  και πολλές φορές ο πατέρας του τον είχε αποκαλέσει γκέι μπροστά της.Όπως σημείωσε, δεν πιστεύει ότι οι ισλαμικές πεποιθήσεις του Ματίν ήταν εκείνες που τον οδήγησαν στο να διαπράξει τις επιθέσεις.
Ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις που έκανε ένας συμφοιτητής και φίλος του Ματίν σε δημοσιογράφους που τον προσέγγισαν μετά το μακελειό.

Μιλώντας στην αμερικανική τοπική εφημερίδα «Palm Beach Post», ο άντρας είπε ότι ο Ματίν του είχε ζητήσει να βγει ραντεβού μαζί του, ενώ είπε επίσης ότι και οι δυο τους πήγαιναν συχνά μαζί σε γκέι κλαμπ. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε, απέρριψε την ερωτική του πρόταση.

Αν ισχύουν, πάντως, οι μαρτυρίες αυτές απομακρύνουν τη θέση της ριζοσπαστικοποίησης του δράστη και τοποθετούν στο κέντρο της έρευνας το ψυχολογικό προφίλ του δράστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here