Γεννηματά: Με τον Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος

0
3

 

Την ιδεολογική και πολιτική περιχαράκωση του ΠΑΣΟΚ απέναντι στις διαθέσεις διεύρυνσης της κεντροδεξιάς του νέου Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε άμεσα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Παράταξης Φώφη Γεννηματά.

Στη δήλωση συγχαρητηρίων, που έκανε περιοδεύοντας στον Κορυδαλλό το πρωί της Δευτέρας, έσπευσε να τονίσει ότι «με τις απόψεις του νέου Προέδρου της ΝΔ μας χωρίζει άβυσσος». Η Φώφη Γεννηματά από την άνοιξη του 2015 και εντεύθεν επιχειρεί να επαναπροσανατολίσει το ΠΑΣΟΚ σε πιο αριστερά μονοπάτια και να το «ξεπλύνει» από την κυβερνητική συγκατοίκηση με την ΝΔ, κατά την οποία απώλεσε δυναμικά τμήματα της κοινωνίας. Η δήλωση της κυρίας Γεννηματά έχει ως εξής:

«Θέλω να ευχηθώ και δημόσια συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Ν.Δ. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι η συντηρητική παράταξη επέλεξε για δεύτερη φορά να εκλέξει τον αρχηγό της με τη συμμετοχή της βάσης της, τη συμμετοχή των πολιτών της κοινωνίας. Είναι μια πρόταση του ΠΑΣΟΚ που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

Με τις απόψεις του κ. Μητσοτάκη μας χωρίζει άβυσσος. Οι νεοφιλελεύθερες εξάλλου αντιλήψεις εφαρμόζονται καθημερινά και από αυτή την κυβέρνηση με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ασφαλιστικό. Εμείς έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για να δυναμώσουμε το δικό μας σπίτι που είναι η ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία και σε αυτή την κατεύθυνση θα αναλάβω άμεσα νέες πρωτοβουλίες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here