Γεννηματά: Ο Τσίπρας γύρισε την πλάτη στη συνεννόηση το καλοκαίρι

0
4

 

«Η διαπραγμάτευση της «δήθεν» Αριστεράς φέρνει τη μία ήττα μετά την άλλη. Όχι πια άλλη διαπραγμάτευση, μας πάει πίσω σε δικαιώματα, κατακτήσεις, ποιότητα ζωής», ανέφερε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε και στην πρόταση για διάλογο που διατύπωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Τώρα ο Πρωθυπουργός με μια συνέντευξη ζητεί διάλογο. Εμείς το καλοκαίρι είπαμε ναι και επιτεύχθηκε η εθνική συνεννόηση. Μιλάει τώρα ο ίδιος άνθρωπος, που γύρισε τότε την πλάτη, πήγε σε εκλογές και έλεγε: στις 20 Σεπτέμβρη ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» σημείωσε.

Για την αποτυχία διεξαγωγής των εκλογών στη Ν.Δ. η κ. Γεννηματά είπε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός και δεν έβγαλαν καμία ανακοίνωση και πρόσθεσε ότι είναι λυπηρό να παρουσιάζει τέτοια εικόνα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εμείς θα μπορούσαμε να τους βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει», ανέφερε χαριτολογώντας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here