Γεννηματά: Είμαστε εδώ με σχέδιο για τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη

0
55

 

Στο Ίλιον συναντήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, με αυτοδιοικητικά στελέχη της Δυτικής Αθήνας.

Κατά τη συζήτηση που διηξήχθη παρουσία του δημάρχου Νίκου Ζενέτου, η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας της χώρας για την ανασυγκρότηση, την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία».

Σχετικά με τον στόχο για την αναγέννηση της Κεντροαριστεράς, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Είμαστε εδώ δυνατοί, με ενθουσιασμό, όρεξη, σχέδιο για τη μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη. Την παράταξη που ένωσε και θα ενώσει ξανά τους Έλληνες δίνοντας προοπτική στη νέα γενιά».

Παρόντες ήταν επίσης οι: Καπλάνης Γιώργος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Σπηλιόπουλος Πάνος πρώην δήμαρχος Αιγάλεω, Δημητρακόπουλος Θεόδωρος πρώην δήμαρχος Περιστερίου, Γιωργάκης Θεόδωρος πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης, Σπηλιόπουλος Κώστας πρώην δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μπιτούνης Παναγιώτης πρώην πρόεδρος ΑΣΔΑ, Κουκουβίνος Δημήτρης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Κουντούρης Αντώνης πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας και δεκάδες ακόμη στελέχη της αυτοδιοίκησης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here