Γεννηματά: Ντροπή ο Τσίπρας να υποστηρίζει ότι στηρίζει τους αδύναμους

0
6

 

Το ΚΑΠΗ Αγ. Μαρίνας στην Ηλιούπολη επισκέφθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το πρωί, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί για άλλη μια φορά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού αναφέροντας ότι «είναι ντροπή να υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας ότι στηρίζει τους αδύναμους την ώρα που τους εξοντώνει: με περικοπή του ΕΚΑΣ, με μείωση του αφορολόγητου, με έμμεσους φόρους, με αύξηση του ΕΝΦΙΑ, με μείωση των συντάξεων, με αύξηση συμμετοχής στα φάρμακα και στην περίθαλψη, με απαξίωση των δομών υγείας και πρόνοιας. Την ίδια στιγμή μάλιστα που τους πιάσαμε στα πράσα να προσπαθούν να προστατεύσουν αυτούς που κάνουν business με offshore».

Η Φώφη Γεννηματά μίλησε για ψέματα και εξαπάτηση του ελληνικού λαού ενώ υπογράμμισε ότι υπάρχει ελπίδα, ώστε να δημιουργηθεί ανάπτυξη, δουλειές και κοινωνική προστασία-κοινωνική αλληλεγγύη.

«Αυτή ήταν πάντα η προτεραιότητα του ΠΑΣΟΚ, αρκεί να ενώσουμε τους Έλληνες, αυτό θα κάνουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Tέρμα ο διχασμός, γιατί αυτός αυξάνει μόνο τους απελπισμένους και εμείς θέλουμε προοπτική για την Ελλάδα, τους Έλληνες, τις Ελληνίδες, τους πιο αδύναμους και τη νέα γενιά», σημείωσε η κ. Γεννηματά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here