Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ χτίζουν έναν αδιέξοδο δικομματισμό

0
8

 

Στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής βρέθηκε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά απ’ όπου απηύθυνε ομιλία. Η κ. Γεννηματά διατύπωσε την άποψη πως «απέναντι στα ψέματα και στα αδιέξοδα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να αποτελεί λύση η παλινόρθωση της νεοσυντηριτικής πολιτικής της ΝΔ».

Έκανε, δε, λόγο για «αδιέξοδο δικομματισμό» που χτίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που όλο και περισσότερο μοιάζουν ως δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Όπως είπε, αυτοί οι δύο πόλοι, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, αλληλοτροφοδοτούνται και λειτουργούν συμπληρωματικά.

«Οι ομοιότητες στη στάση τους δεν είναι τυχαίες και οι δυο τους χέρι-χέρι καταψήφιζαν και κατήγγειλαν όσο ήταν αντιπολίτευση. Λίγο πριν τις εκλογές η ΝΔ παρουσίαζε τις δικές της δήθεν αυταπάτες στα Ζάππεια και ο ΣΥΡΙΖΑ στο περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Τέσσερις φορές οδήγησαν τη χώρα σε εκλογές, κυνηγώντας την εξουσία. Μετά την ανάληψη των καθηκόντων και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν στροφή στην πραγματικότητα και βεβαίως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ χέρι-χέρι σε αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια αποσιωπούν τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης της ΝΔ 2004-2009 που εκτροχίασε την οικονομία, που χρεοκόπησε τη χώρα», υπογράμμισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here