Γεννηματά: Την εθνική γραμμή πρέπει να υλοποιήσει μία ισχυρή κυβέρνηση

0
7

 

Στο παρασκήνιο της χθεσινής μαραθώνιας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο αναφέρθηκε εκτενώς μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά εμφανίστηκε επιφυλακτική για το αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπορεί να εφαρμόσει την εθνική γραμμή που χαράχθηκε για το προσφυγικό.

Επίσης, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι “δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί”.

Επιπλέον έκρινε και τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Ενώ το καλοκαίρι “βάλαμε πλάτη” εκείνος επέλεξε να πάει σε εκλογές». Σημείωσε, δε, ότι το μεγάλο λάθος της κυβέρνησης ήταν ότι έδωσε την εντύπωση ότι με το κλείσιμο της Αμυγδαλέζας μετανάστες και πρόσφυγες είναι το ίδιο πράγμα και πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για ολιγωρία στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, σημειώνοντας ότι η ίδια πριν από 40 ημέρες του είχε επισημάνει ότι το προσφυγικό θα λάβει δραματικές διαστάσεις, αλλά εκείνος δεν αξιολόγησε την προειδοποίησή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here