Γεννηματά: Το αποτέλεσμα νέα δυναμική για την Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα

0
19

 

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στη δήλωσή της δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για το εκλογικό αποτέλεσμα, που όπως είπε αποτελεί την απαρχή για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας στην Ελλάδα.

 Ολόκληρη η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΠΑΣΟΚ μέσα από μια κρίσιμη και δύσκολη εκλογική αναμέτρηση έχουν σημειώσει μια αδιαμφισβήτητη επιτυχία.

Ευχαριστούμε θερμά τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με τη ψήφο τους, μας στήριξαν και ενίσχυσαν σημαντικά τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η Νέα Αρχή που κάναμε με τη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ και τις κινήσεις Πολιτών δημιουργεί μια νέα δυναμική για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και της Ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας.

Οι Κασσάνδρες που προέβλεπαν την εξαϋλωση του ΠΑΣΟΚ διαψεύστηκαν πανηγυρικά. Η λεηλασία του πολιτικού μας χώρου τελείωσε οριστικά!

Η πρόσκλησή μας για «επιστροφή στο κοινό μας σπίτι» έγινε αποδεκτή, συσπείρωσε χιλιάδες πολίτες.

Συνεχίζουμε τον γόνιμο διάλογο με όλους αυτούς που μας άκουσαν, τους προβληματίσαμε αλλά σήμερα δεν συμπορεύτηκαν μαζί μας.

Ο ελληνικός λαός επιβράβευσε το μήνυμα ενότητας και ελπίδας που πρεσβεύουμε.

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι σεβαστή και σαφής.

Κανένας μόνος του δεν μπορεί. Οι αυτοδυναμίες αποδείχθηκαν αυταπάτη.Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έχει την ευθύνη να διασφαλίσει μια σταθερή Κυβέρνηση τετραετίας«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here