Γεωργιάδης εναντίον Βέττα για τη δήλωση Ρέγκλινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

Τις δηλώσεις του επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, ο οποίος είπε πως με την πολιτική του Γιάνη Βαρουφάκη, το κόστος για την Ελλάδα ξεπέρασε τα 100 δισ. ευρώ, αν υπολογιστεί και η απώλεια στο ΑΕΠ επικαλέστηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Τι μας είπε ο κ.Τσίπρας; Μην με κατηγορείτε για το είμαι ψεύτης, κατηγορείστε με ότι είμαι ανόητος, αφού είχα αυταπάτες. Αν πάει να γίνει πρωθυπουργός και εξαιτίας της αυταπάτης που είχε, χρεώνει τον λαό του, όπως μάθαμε χθες, 100 δισ., με συγχωρείτε, η φράση που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε είναι πολύ βαρύτερη. Γιατί τώρα ξέρουμε και το ποσό. Γιατί αυτός που μας δανείζει, που είναι ο ESM, άρα αυτός μετράει τη ζημιά στην οικονομία μας, την μέτρησε και μας την είπε. 100 δισ. σας κόστισε η ψήφος στον Τσίπρα», υπερθεμάτισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, αντέδρασε εκνευρισμένος: «Για τα εργασιακά θα πείτε κάτι κ.Γεωργιάδη; Φτιάξατε ένα χάος εργασιακό και μιλάτε για αυτά, τώρα; Αφήστε τώρα, άρες, μάρες, κουκουνάρες τώρα, και να πετάτε την μπάλα στην κερκίδα. Μιλήστε σοβαρά κ. Γεωργιάδη».

«Δεν σας διέκοψα και μην μου ξαναπείτε εμένα ότι λέω άρες, μάρες, κουκουνάρες, όταν είστε εδώ δέκα λεπτά και λέτε… μην πω τι λέτε», ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here