Γεωργιάδης προς Τσίπρα: Γιατί δεν εκδόθηκε Δελτίο Τιμών για τα φάρμακα το 2015

 

Στο περιθώριο της συζήτησης για τη διαφθορά, στην Ολομέλεια, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης έθεσε στον πρωθυπουργό του ερώτημα γιατί δεν εκδόθηκε Δελτίο Τιμών φαρμάκων το 2015, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι πετάει λάσπη κατά των πολιτικών αντιπάλων του.

«Προκαλεί θλίψη για τη ίδια τη χώρα που αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος βλέπει κρυφά στο Παρίσι τους τραπεζίτες, τους οποίους -δήθεν- θα τιμωρούσε, ταξιδεύοντας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος -το οποίο δήθεν θα πουλούσε- και πετάει τόση λάσπη κατά των πολιτικών του αντιπάλων, έγινε πρωθυπουργός της χώρας», δήλωσε, ενώ σχετικά με την αναφορά του κ. Τσίπρα στις υποθέσεις διαφθοράς στον χώρο της Υγείας, ανέφερε πως όλοι οι υπουργοί Υγείας επιθυμούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση Novartis και σε όλες τις συναφείς υποθέσεις.

«Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». Ταυτόχρονα, έθεσε το ερώτημα: «Γιατί κ. Τσίπρα δεν εκδώσατε Δελτίο Τιμών το 2015, αφήνοντας τις φαρμακοβιομηχανίες να κερδίσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, που θα είχαν χάσει, αν κάνατε την δουλειά σας;Θα έρθει η ώρα που θα σας ψάξουμε και γι αυτό», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code