Γερμανία: Οδηγός… σεξ για πρόσφυγες

0
46

 

Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να εκπαιδεύσει σεξουαλικά τους πρόσφυγες που καταφθάνουν στη Γερμανία και γι’ αυτό συνέταξε έναν οδηγό με πληθώρα πληροφοριών και ενημερωτικών θεμάτων: Πώς να βρείτε το γυναικείο σημείο G, σεξ στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πώς να απολαύσετε το σεξ με άτομο του ιδίου φύλου.

Μάλιστα, το περίεργο, όπως το χαρακτηρίζουν στη Γερμανία, αυτό πρότζεκτ χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση κάτι που ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων, καθώς οι Γερμανοί φορολογούμενοι διαμαρτύρονται ήδη για τις επιβαρύνσεις που υφίστανται.

Πάντως, όσον αφορά στον σεξουαλικό οδηγό, συνοδεύεται από γλαφυρές κι επεξηγηματικές εικόνες, αναρτήθηκε σε 13 γλώσσες στο κυβερνητικό website Zanzu και περιλαμβάνει όλες τις σεξουαλικές δραστηριότητες, όπως πώς να απολαύσεις την πρώτη φορά αλλά και πώς να κάνεις ασφαλές σεξ αποφεύγοντας όλα τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Οι άνδρες εκπαιδεύονται πώς να ζευγαρώνουν μεταξύ τους, ενώ οι γυναίκες διδάσκονται πώς να απολαμβάνουν το στοματικό σεξ η μία στην άλλη, σ’ έναν οδηγό που συνέταξε το Ομοσπονδιακό Κέντρο της Εκπαίδευσης Υγείας.

Περιλαμβάνονται υπότιτλοι όπως: Σεξ, Παρθενία, Σώμα και Σεξ, Η πρώτη φορά, Σεξουαλική απόλαυση, Σεξ στη διάρκεια εγκυμοσύνης και Σεξουαλικά προβλήματα και φόβοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here