Γεροβασίλη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες

0
10

 

«Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες. Ούτε επειδή κάποιοι βιάζονται να «ράψουν κοστούμια», αλλά όταν δεν πετυχαίνουν στόχους», επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «RealNews».

Πρόσθεσε ότι η κοινοβουλευτική συνοχή «παραμένει ακλόνητη, διότι οι βουλευτές αντιλαμβάνονται τις ανάγκες της διαπραγμάτευσης και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στη λαϊκή εντολή του Σεπτεμβρίου».

Για το εάν θα παραμείνει ή όχι στο κυβερνητικό σχήμα ο Γιάννης Μουζάλας, η κ. Γεροβασίλη αναφέρει ότι «εκκρεμούν οι συναντήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και των δύο υπουργών και δεν έχει νόημα οποιαδήποτε εκτίμηση», τονίζοντας παράλληλα ότι «ο κ. Μουζάλας είναι ένα από τα πλέον ακάματα, αποτελεσματικά και με ευρεία κοινωνική αποδοχή στελέχη της κυβέρνησης» και ότι η αντιπολίτευση «προσδοκούσε οφέλη από μια κυβερνητική κρίση που ποτέ δεν ήρθε».

Τέλος, η κυβερνητική εκπρόσωπος άσκησε κριτική κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις «άστοχες και βιαστικές δηλώσεις του, αλλά και για την ασυνέπειά του» και επεσήμανε ότι «δεν μπορεί -ή δεν θέλει- να αποσυνδεθεί από μια ακραία ομάδα στελεχών του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here