Γεροβασίλη: «Μαύρο» σε κανάλι χωρίς άδεια το αργότερο σε 90 μέρες

1
8

 

  «Μαύρο» μετά από 90 ημέρες το αργότερο θα ρίξει η κυβέρνηση σε όποιο κανάλι δεν πάρει άδεια, σύμφωνα με όσα δήλωσε τη Δευτέρα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, ενόψει της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Μιλώντας στον Realfm 97,8, ερωτηθείσα για το πότε θα σταματήσουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν πάρουν άδεια η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι «προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει».

Σε ό,τι αφορά στην οικονομία, η κ. Γεροβασίλη διευκρίνισε πως «υλοποιούμε όλα όσα έχουμε συμφωνήσει και πιστεύουμε ότι και οι εταίροι θα κάνουν το ίδιο. Είμαστε στην υλοποίηση της συμφωνίας. Οι μονομερείς ενέργειες δεν νομίζω ότι είναι στόχος. Ξεκινάει και οργανώνεται μία τέτοια συζήτηση (για τα πλεονάσματα). Η κυβέρνηση με αποδείξεις έχει μειώσει τα προηγούμενα συμφωνημένα πλεονάσματα. Το 3,5% δεν μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα. Θα πρέπει να ακούσουμε από τον κ. Μητσοτάκη τι έχει να πει για τα πλεονάσματα που είχε συμφωνήσει ο κ. Σαμαράς».

Για τον «κόφτη», η κ. Γεροβασίλη διαβεβαίωσε πως «κίνδυνος για τον κόφτη δεν υπάρχει, δεν θα έρθει τίποτα καινούργιο πλην των ήδη γνωστών».

Προανήγγειλε δε τη σύσταση ενός οργάνου μεταξύ Αθήνας-Βρυξελλών για γρήγορη διαχείριση στα όποια προβλήματα της διαπραγμάτευσης.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βλέπω την πρόεδρο την Ζωή στα κάγκελα μαζί με τις άλλες επαναστατριες να ουρλιάζει «βοήθεια» για τα κανάλια που κλείνουν και τους ανέργους.
    Και η παραγωγική ΕΡΤ να εκπέμπει την ίδια ώρα για τον μπάρμπα-μυτουση.
    Αυτό και αν ειναι Ιονέσκο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here