Γεροβασίλη: Οι δίκαιες αντιδράσεις δίνουν διαπραγματευτική δύναμη

0
6

 

Την εκτίμηση ότι οι δίκαιες αντιδράσεις δίνουν διαπραγματευτική δύναμη στην κυβέρνηση εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τονίζοντας ότι «ο οδικός χάρτης μέχρι τα Χριστούγεννα έχει σαφή και καίρια ζητήματα για την οικονομική και κοινωνική ζωή».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 επισήμανε ότι «τα πράγματα δεν είναι τρομαχτικά, σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πανικού που καλλιεργείται», υπενθυμίζοντας πως η αυξημένη φορολογία έρχεται από το παρελθόν.

Η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι «η συμφωνία είναι δυναμική και η επιτυχία στα επιμέρους ζητήματα, όπως για παράδειγμα η συζήτηση του χρέους, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα κόκκινα δάνεια, είναι καθοριστική και παράλληλα μας δίνει χρόνο να παλέψουμε και άλλα προβλήματα».
Τόνισε πως «είμαστε εδώ για να κριθούμε επί των έργων μας», καθώς, όπως είπε, «είναι καθημερινός, διαρκής και σκληρός ο αγώνας».

Η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «μας ενδιαφέρει η βιωσιμότητα της συμφωνίας με την κοινωνία όρθια» και, σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις κοινωνικών ομάδων, είπε ότι οι δίκαιες αντιδράσεις δίνουν διαπραγματευτική δύναμη στην κυβέρνηση.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη άρση πλειστηριασμών είπε ότι δεν πρόκειται για την πρώτη κατοικία και τις ομάδες που προστατεύονται. «Η πρώτη κατοικία προστατεύεται μέχρι το τέλος του έτους», ξεκαθάρισε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here