Γεροβασίλη: Αναζητάμε ισοδύναμα για τον ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση

0
5

 

Η κυβέρνηση αναζητά ισοδύναμα έτσι ώστε να μην επιβληθεί ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Σε δηλώσεις της στα Παραπολιτικά FΜ,  η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην εφαρμοστεί το άδικο, όπως είπε, μέτρο της επιβολής ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Επιπλέον, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η φημολογία αλλά και οι σκέψεις υπουργών για νέα μέτρα δεν σημαίνει πως αυτά αποτελούν θέσεις της κυβέρνησης, αν και υπογράμμισε ότι υπάρχουν και πολλά κρίσιμα ζητήματα.

Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, η κ. Γεροβασίλη τόνισε πως δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, εκτός αν πρόκειται για κατοικίες αντικειμενικής αξίας ενός εκατομμυρίου, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως την πρώτη κατοικία χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων δεν θα την αγγίξει η κυβέρνηση.

Αναφορικά με το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να κάνει αυτό που θα οδηγήσει σε ένα καθαρό και διάφανο τοπίο, υπογραμμίζοντας ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι να δοθούν 5 έως 8 τηλεοπτικές άδειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here