Γεροβασίλη: Δεν είχαμε ποτέ τη λογική της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος

0
2

 

«Ποτέ δεν έχουμε, ή δεν είχαμε τη λογική της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, προκειμένου να μετακινηθούμε ή να φιλοξενηθούμε», υπογράμμισε από τα Ιωάννινα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τις αναληθείς, όπως τις χαρακτήρισε, συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, για την αποστολή του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του αεροδρομίου της Πάρου.

Τα ταξίδια των αποστολών του πρωθυπουργού έχουν το μίνιμουμ των εξόδων, είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος και διευκρίνισε ότι η πτήση για την Πάρο είναι ειδική, με εορταστικό χαρακτήρα, λόγω των εγκαινίων του αεροδρομίου στο νησί.

Ειδικότερα η κ. Γεροβασίλη ανέφερε: «Έγινε πολύ μεγάλη κουβέντα για το ταξίδι της Πάρου. Η πτήση για το αεροδρόμιο της Πάρου είναι μία ειδική πτήση της Aegean, στο πλαίσιο των εγκαινίων του αεροδρομίου.

Δεν είναι πτήση της γραμμής, για την οποία χορηγήθηκαν εισιτήρια για τον πρωθυπουργό και βουλευτές.

Αυτό είναι αναληθές και βεβαίως, είναι εκ του πονηρού. Στο πλαίσιο των εγκαινίων, μερικοί άνθρωποι και όχι 54, αλλά και ούτε 10, μετακινούνται μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Aegean, του αεροδρομίου, για να γίνει η τελετή των εγκαινίων. Επομένως πρόκειται για μια πτήση την οποία θα έλεγα εορταστική.

Αυτό συμβαίνει και τίποτε άλλο. Όλα τα άλλα νομίζω, αυτοί που έχουν κάνει αυτά και πολλά άλλα, τα οποία περιγράφουν, τα ξέρουν καλά, γι? αυτό και νομίζουν πως κάτι συμβαίνει και εδώ. Ποτέ δεν έχουμε, ή δεν είχαμε την λογική της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, προκειμένου να μετακινηθούμε ή να φιλοξενηθούμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here