Γεροβασίλη για COSCO: Παιχνίδι εντυπώσεων πριν το ταξίδι Τσίπρα στην Κίνα

0
4

 

  Για ανύπαρκτο ζήτημα κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε ό,τι αφορά στο θέμα της κύρωσης της σύμβασης με την Cosco, εξαπολύοντας «πυρά» στην αντιπολίτευση.

Η κ. Γεροβασίλη, αφού διευκρινίζει ότι «η κυβέρνηση, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε ως όφειλε στις απαιτούμενες βελτιώσεις», υπογραμμίζει ότι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης είναι υπερβολικές.

Ολόκληρη η δήλωσης της Όλγας Γεροβασίλη:
Όπως ξεκαθάρισε και ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο θόρυβος που έχει ξεσηκωθεί γύρω από το θέμα της κύρωσης της σύμβασης με τη COCSO, είναι επι ουσιαστικά ανύπαρκτου ζητήματος.

Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ, προχώρησε ως όφειλε στις απαιτούμενες βελτιώσεις, προκειμένου να είναι νομοτεχνικά άρτιες οι διατυπώσεις του κυρωτικού νόμου.

Οι υπερβολικές αντιδράσεις καθώς και η απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης του ζητήματος, την παραμονή του ταξιδιού του Πρωθυπουργού στην Κίνα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα παιχνίδι εντυπώσεων. Το θέμα έχει ήδη διευκρινιστεί πλήρως και η σύμβαση θα κυρωθεί κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here