Γεροβασίλη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα

0
4

 

Την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής εξέφρασε η εκπρόσωπος του κόμματος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη.

Αναφερόμενη στη συμφωνία που σύναψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι με αυτή «έκλεισε ένας πρώτος κύκλος για να αποφύγουμε το Grexit και την άτακτη χρεοκοπία» και ότι υπάρχουν ανοικτά πεδία διαπραγμάτευσης, κάτι, που, όπως είπε, έχει σημασία ποια κυβέρνηση θα τα διαπραγματευτεί.

«Έχουμε μπροστά μας το ασφαλιστικό, τα εργασιακά, τη συζήτηση για το χρέος, τα κόκκινα δάνεια, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και την πρώτη κατοικία» πρόσθεσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, εκτίμησε ότι τα διλήμματα των εκλογών είναι σκληρά, υπογραμμίζοντας πως «διαμορφώνεται ένα ισχυρό δίλημμα, το οποίο έχει και βαθμό πόλωσης», και πρόσθεσε πως «βλέπουμε ότι είναι έτοιμο να ορμήσει στον ελληνικό λαό ένα σύστημα 40 ετών, αυτοί δηλαδή που έφεραν τη χώρα εδώ και που σήμερα έχουν στεναχωρηθεί πολύ που είναι έξω από την διακυβέρνηση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here