Γεροβασίλη: Πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το «διαζύγιο» στον ΣΥΡΙΖΑ

0
7
Η Όλγα Γεροβασίλη που αναλαμβάνει Κυβερνητική Εκπρόσωπος στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης απευθύνεται στους δημοσιογράφους, πριν την είσοδο της στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Σάββατο 18 Ιουλίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

«Αν σήμερα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δύο απόψεις που συγκρούονται σε κυβερνητικό επίπεδο, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτό» δήλωσε στον Alpha 989 η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το «διαζύγιο» στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα 24ωρο μετά την επίθεση του Αλέξη Τσίπρα σε Παναγιώτη Λαφαζάνη και Γιάνη Βαρουφάκη η κ. Γεροβασίλη ανέφερε  ότι «το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα χωρίς υλοποιήσιμη αντιπρόταση, προφανώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ο Πρωθυπουργός έχει μιλήσει ανοιχτά για το σχέδιο με το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο εκλογών είπε ότι «ενδεχομένως όταν χρειαστεί να πάμε σε εκλογές» προσθέτοντας, ωστόσο, ότι αυτή τη στιγμή προέχει η επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here