Γεροβασίλη: Πολλά από τα μέτρα είναι άδικα και δεν λύνουν τα προβλήματά μας

1
1
Ïñêùìïóßá ôïõ ðñùèõðïõñãïý ÁëÝîç Ôóßðñá ôçí ÄåõôÝñá 21 Óåðôåìâñßïõ 2015, óôï Ðñïåäñéêü ÌÝãáñï. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

«Πολλά από τα μέτρα είναι άδικα» και «δεν θα λύσουν τα προβλήματά μας» παραδέχτηκε  η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕGA.

«Όμως έχουμε δεχθεί μια συμφωνία για να αποτρέψουμε τα χειρότερα για να χτίσουμε και να προστατεύσουμε τους Έλληνες» συμπλήρωσε η κ. Γεροβασίλη προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Σχετικά με όσα υπολείπονται από τα προαπαιτούμενα σημείωσε ότι το 30% αφορά νομοθετικές πρωτοβουλίες και τα υπόλοιπα είναι υπουργικές αποφάσεις και εγκύκλιοι προσθέτοντας ότι «πρέπει μέχρι τις 10-15 Νοεμβρίου να έχουν υλοποιηθεί».

Για το ασφαλιστικό επιβεβαίωσε εμμέσως ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις και στις σημερινές συντάξεις λέγοντας  ότι «πάμε από το μηδέν. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει μια συνολική μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό;». Σημείωσε, δε, ότι «το ασφαλιστικό είνα κυβερνητική θέση μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια του Μνημονίου που υπογράψαμε».

Όσον αφορά το θέμα του 23% ΦΠΑ στην εκπαίδευση η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «γίνεται κάθε προσπάθεια να μην ισχύσει το μέτρο».

Τόνισε, τέλος, ότι η πρώτη αξιολόγηση ήταν στην κορυφή των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης «γιατί έτσι θα ανοίξει η συζήτηση για τη μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!!! Μας εξαπάτησαν όλους για να αρπάξουν την εξουσία. Κατέστρεψαν μέσα σε επτά μήνες ό,τι είχε επιτύχει ο λαός με αιματηρές θυσίες τα προηγούμενα χρόνια και τώρα μας φέρνουν νέα μέτρα περικοπών σε μισθούς και συντάξεις που έχουν απομείνει πια ελάχιστες. Είναι ό,τι πιο άθλιο έχει αναδείξει η πολιτική στη χώρα μεταπολιτευτικά. Και θέλουν να λέγονται και αριστεροί. Ας μην εξευτελίζουν οι απατεώνες ότι πιο ωραίο υπάρχει στην πολιτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here