Γεροβασίλη: Το ρήγμα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές

 

«Το ρήγμα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είναι νομίζω σαφές», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ερωτηθείσα εάν οι διαφωνούντες θα παραπεμφθούν στα κοινοβουλευτικά όργανα για διαγραφή, η κ. Γεροβασίλη απάντησε ότι «θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, δηλαδή οι συλλογικές διαδικασίες στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος».

Στο ερώτημα εάν απομακρύνθηκε το σενάριο της διάσπασης ή εάν παραμένει υπαρκτό, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι «το πολιτικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν και παραμένει το ίδιο από εδώ και πέρα» και πρόσθεσε ότι «θα ακολουθηθούν όλα όσα είναι να γίνουν προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα».

Η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε πάντως πως πλέον το βλέμμα της κυβέρνησης είναι στραμμένο στη διαπραγματευτική προσπάθεια, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία με τους δανειστές.

Πρόσθεσε δε, ότι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης στο εξής είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η διαπλοκή, η ανθρωπιστική κρίση, το θέμα της αναθέρμανσης της οικονομίας, όπως και η ανασύσταση του πολιτικού συστήματος.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*