Γεροβασίλη: Υπάρχει θέμα με τη σταθερότητα της κυβέρνησης

0
5

 

Για «ορατά θέματα» με τη σταθερότητα της κυβέρνησης και το κατά πόσο είναι σε θέση να εξασφαλιστεί η κυβερνητική διαδικασία έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι η κυβέρνηση δεν είχε στο σχεδιασμό της τις εκλογές, μέχρι ενός σημείου και υπάρχουν προτεραιότητες που πρέπει να εξασφαλιστούν για να μη διαταραχθούν οι κυρίαρχοι στόχοι.

Σχετικά με την ελληνική οικονομία πρόσθεσε ότι αποφύγαμε τα χειρότερα, τονίζοντας επίσης ότι και από τις δηλώσεις ευρωπαίων αξιωματούχων προκύπτει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα υπάρχει αποκατάσταση στην σταθερότητα του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Παραδέχτηκε ωστόσο ότι, η ελληνική οικονομία έπρεπε να είχε σταθεροποιηθεί από χθες.

Για την αποκρατικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων και τις πρόσθετες εγγυήσεις που φέρεται να ζητά η ελληνογερμανική κοινοπραξία Fraport – Slentel, από την ελληνική πλευρά, η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για προσχήματα.

«Προφανώς μια εταιρεία θα θέλει να χρησιμοποιήσει όλα τα επιχειρήματα, προκειμένου να βελτιώσει τους όρους υπέρ της» σημείωσε, προσθέτοντας «αντιλαμβάνεστε ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Αυτή είναι μια συμφωνία η οποία έχει καταλήξει, έχει γίνει ο διαγωνισμός και έχει γίνει η διαδικασία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here