Γκι Φερχόφστατ: Μείνετε ψύχραιμοι και μεταρρυθμίστε την Ελλάδα

0
13

 

Να συνεχίσει να πορεύεται στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο επικεφαλής των Φιλελευθέρων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γκι Φέρχοφστατ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Την ίδια ώρα, ο κ.  Φέρχοφστατ «θύμισε» στην Ευρώπη ότι πρέπει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

«Το 2015 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για την Ήπειρό μας. Τουλάχιστον λόγω της ελληνικής κρίσης. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα συνεχίζουν να υποφέρουν τρομερά ως αποτέλεσμα των πολύχρονων πολιτικών κακοδιαχείρισης και των πελατειακών σχέσεων. Όπως κατέστησα σαφές στον πρωθυπουργό Τσίπρα, είναι σημαντικό να ολοκληρωθούν άμεσα γνήσιες μεταρρυθμίσεις για να αρχίσει η Ελλάδα να αναπτύσσεται και πάλι. Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η υπόλοιπη Ευρώπη θα πρέπει επίσης να κάνει βήματα για να διασφαλιστεί ότι το χρέος στην Ελλάδα είναι σε βιώσιμη οδό».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο κ.  Φέρχοφστατ και το οποίο συνόδευσε, μάλιστα, με μια εικόνα στην οποία αναγράφεται με μπλε γράμματα: «Keep calm and reform Greece», δηλαδή, «μείνετε ψύχραιμοι και μεταρρυθμίστε την Ελλάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here