Για διγλωσσία και υποκρισία κατηγορεί τον Αλ. Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ

0
4

Για διγλωσσία και υποκρισία κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και προειδοποιεί ότι «η αποκάλυψη είναι κοντά».

«Στην προηγούμενη κυβέρνηση είχαμε τον Τσίπρα εσωτερικού και τον Τσίπρα εξωτερικού. Και είδαμε τις συνέπειες.

Σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είδαμε τον Τσίπρα του αριστερού λόγου και της δεξιάς πράξης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Μιλούν δήθεν για ανάπτυξη αυτοί που μας επιστρέφουν στην ύφεση, που διογκώνουν την ανεργία. Μιλούν δήθεν για κοινωνική πολιτική, την ώρα που μεθοδεύουν με το ΔΝΤ την περικοπή των συντάξεων, την ώρα που έρχεται η φόρο-καταιγίδα. Μιλούν δήθεν για ευαισθησία αυτοί που ξεκινούν τις κατασχέσεις από μισθούς και συντάξεις. Που εγκατέλειψαν τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τους συνταξιούχους. Μιλούν για «κόμμα εκτός κράτους», ακριβώς την ώρα που κάνουν έφοδο «κατάληψης» της κρατικής εξουσίας. Μιλούν για αριστερά, την ώρα που συνεργάζονται με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ (…) Κλείνοτα σημειώνεται πως «τα λόγια όμως πετούν και φεύγουν. Οι πράξεις που θίγουν τον πολίτη μένουν. Και η ώρα της αποκάλυψης έρχεται…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here