Γιάφκα με βαρύ οπλισμό, το κρησφύγετο του Πετρακάκου στον Μαραθώνα

0
7

 

 Ολόκληρο οπλοστάσιο, που αποτελείται από ρουκέτες, καλάσνικοφ, πυρομαχικά και άλλον βαρύ οπλισμό έχει βρεθεί μέχρι στιγμής, εκτός από τα εννέα οχήματα, στη γιάφκα στον Μαραθώνα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που έφτασαν στη γιάφκα μετά από μεθοδικές έρευνες για την συλλογή στοιχείων σχετικά με τρομοκρατική οργάνωση, έχουν δει μέχρι στιγμής απ’ έξω έξι ΙΧ αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και δύο μοτοσικλέτες.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όμως, συγκεντρώνουν τα αντικείμενα που φαίνονται μακροσκοπικά, στο εσωτερικό του σπιτιού με τα δύο υπόγεια (καθώς δεν μπορούν να μπουν οι αστυνομικοί αν δεν τελειώσει η βασική έρευνα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας).

Ειδικότερα, υπάρχουν σάκοι που περιέχουν τα όπλα και τα πυρομαχικά, η ποσότητα και το είδος των οποίων θα διευκρινιστεί όταν θα ανοιχτούν από τους πυροτεχνουργούς, μετά την έρευνα για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό στο χώρο.

Πάντως, όπως αναφέρει ανώτατος αξιωματικός, εκτιμάται ότι πρόκειται για γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης και απομένει να διαπιστωθεί τι σχέση έχουν άτομα που έχουν πέσει μέχρι τώρα στα χέρια των διωκτικών αρχών και αν τα όπλα και τα οχήματα έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ή άλλη ενέργεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here