Γιάννης Καλλιάνος: Δεν υπήρξα κηφήνας στην ΕΡΤ

0
29

Αιχμηρή απάντηση σε όσους τον κατηγορούν για την απόφασή να αναμιχθεί και με την πολιτική βρίσκοντας χώρο έκφρασης στην Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη δίνει ο Γιάννης Καλλιάνος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Σε κάποιους δημιουργήθηκε η απορία πως γίνεται και ως πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ προσχώρησα στην Ένωση Κεντρώων, μιας και που το συγκεκριμένο κόμμα εκφράζει τη μη στήριξη των παθογενειών του παρελθόντος στο δημόσιο. Η απάντηση μου είναι απλή και σαφής: Στην ΕΡΤ μπήκα με διαδικασία σκληρού ΑΣΕΠ (μόρια βάση πτυχίων), με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με διακοπές ενδιάμεσα και με λιγοστά χρήματα. Εργάστηκα ατελείωτα όλα αυτά τα χρόνια για να σας παρέχω ένα αξιοπρεπές δελτίο καιρού και είμαι υπερήφανος για αυτό».

«Δεν με απασχολεί ποιος ήταν κηφήνας και ποιος όχι. Και ούτε η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως όλοι οι εργαζόμενοι του δημοσίου είναι αργόσχολοι. Προς Θεού! Εγώ κοιτούσα να εργάζομαι σκληρά και εδώ είναι όλοι οι πρώην διευθυντές μου ή συνάδελφοι μου ώστε να γνωστοποιήσουν το αντίθετο», καταλήγει στο μήνυμά του.

Ο Γιάννης Καλλιάνος ήταν το πρόσωπο που έλεγε τον καιρό στην ΕΡΤ και στη συνέχεια στη ΝΕΡΙΤ καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον ιδιαίτερο τρόπο παρουσίασης του δελτίου καιρού.

Λίγο πριν από την αρχή του καλοκαιριού η σύμβασή του με την ΕΡΤ δεν ανανεώθηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός τηλεόρασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here