Γιάννης Λαγός: Η κυβέρνηση νομοθετεί για ανώμαλους

0
20

 

Ο Γιάννης Λαγός κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον υπουργό Δικαιοσύνη Νίκο Παρασκευόπουλο ότι νομοθετεί για «ανώμαλους»..και  απείλησε ότι η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει το σύμφωνο και υποστήριξε τα συσσίτια αποκλειστικά για Έλληνες.
«Ο υπουργός παριστάνει τον υπουργό και νομοθετεί για τους ανώμαλους» είπε ο Γιάννης Λαγός και εξαπέλυσε επίθεση κατά των ομοφυλόφιλων.

Ο βουλευτής της Χ.Α υποστήριξε, μάλιστα, ότι η ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης αποτελεί «μέρα ντροπής» και προέτρεψε τους ομοφυλόφιλους να κάθονται σπίτι τους και «όχι να βγαίνουν να το διατυμπανίζουν».

Δήλωσε επίσης ότι η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει το σύμφωνο συμβίωσης τους και έκανε αναφορά στις ευρωπαϊκές χώρες που κάποιοι πολίτες τους..θέλουν νομιμοποίηση της παιδοφιλίας και έκανε αναφορά στους πακιστανούς για περιπτώσεις κτηνοβασίας.

Ο κ. Λαγός ήρθε, όμως, και σε έντονη αντιπαράθεση με τον βουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Αμυρά, με αφορμή τη διάταξη που απαγορεύει στη Χρυσή Αυγή να διοργανώνει συσσίτια που αποκλείουν τους αλλοδαπούς.  «Θα συνεχίσουμε τα συσσίτια μόνο για Έλληνες κι ας μας βάλετε φυλακή» είπε ο Γιάννης Λαγός στην κυβέρνηση.

Χαρακτήρισε «ημέρα ντροπής» τη σημερινή ημέρα, κατά την οποία η βουλή νομοθετεί παρά φύσει.

Κατήγγειλε ένα προς ένα τα κατάπτυστα άρθρα του συμφώνου συμβίωσης:
– την υποβάθμιση των παραδοσιακών αξιών της ελληνικής οικογένειας
– την κυριαρχία της ανωμαλίας σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής
– την δημιουργία συμβουλίου κατά του ρατσισμού
– την απαγόρευση των συσσιτίων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων (στο σημείο εκείνο αντέδρασαν ορισμένοι συριζαίοι, αποδεικνύοντας τον ρατσισμό τους σε βάρος των Ελλήνων)
– την υπόθαλψη των μεγαλοεκδοτών μέσω της ελάφρυνσης του νομικού πλαισίου για τις αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση
– τις εξωθεσμικές παρεμβάσεις του υπουργού Δικαιοσύνης στο σωφρονιστικό σύστημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here