Γιάννης Μπέζος: Όλοι είμαστε λίγο ΠΑΣΟΚ

0
11

 

«Όλοι είμαστε λίγο ΠΑΣΟΚ. Η ευκολία, το δεύτερο συνθετικό της Αριστεράς, Κεντροαριστερά και δεν συμμαζεύεται, λίγο σοσιαλισμός, λίγο το έθνος, λίγο «σου χαιδεύω τ’ αυτιά», λίγο συνδικαλισμός, λίγο μην προσπαθείς πολύ, αυτά τα βρήκαμε μπροστά μας, δεν υπάρχει τίποτα που να μην πληρώνεται στη ζωή», δήλωσε στον Βήμα FM ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε:

«Αυτό νομίζω πληρώνει ο κ. Βενιζέλος και νομίζω ένα πολύ μεγάλο λάθος του κ. Παπανδρέου  ήταν το 2004 που ανέλαβε, ότι έπρεπε να τα αλλάξει όλα, δηλαδή και τα σύμβολα και το όνομα. Δεν πρέπει να μας παγιδεύουν και να  μας φοβίζουν τα σύμβολα και το όνομα. Να τα αλλάξει όλα, να τα διαλύσει και να κάνει εξ’ αρχής. Γιατί λέει δεν θα αλλάξουμε το όνομα, θα κρατήσουμε τα σύμβολά μας, θα τα κρατήσουμε αυτά. Αυτά δείχνουν ότι είμαστε αρκετά πίσω.

Θα έπρεπε να έχουν γίνει βήματα πιο ριζοσπαστικά και στο τέλος θα είχε και για τον ίδιο τον κ. Παπανδρέου πιο ενδιαφέρον να προεδρεύει ενός κόμματος και να μην τον παγιδεύει, να τον αιχμαλωτίζει, να τον βαραίνει η εικόνα του πατέρα του. Γιατί ο μεγάλος αντίπαλος του Γιώργου ήταν ο Ανδρέας κι όχι οι αντίπαλοί του οι άλλοι. Νομίζω ότι έχει ένα βαρίδι πίσω της οικογενείας. Δεν είχε σκοτώσει τον πατέρα του ακόμα μέσα του…

Δεν νομίζω ότι έχει μέλλον το ΠΑΣΟΚ. Υπάρχουν φορείς τώρα πια, ο Σταύρος Θεοδωράκης με το Ποτάμι. Δεν ξέρω αν μπορεί, πάντως δεν νομίζω να απέχει από τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Ποιες είναι οι μεγάλες διαφορές; Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Στο τέλος ένας ψηφοφόρος να πει, γιατί να μην πάω στο Ποτάμι και να πάω στο ΠΑΣΟΚ;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here