Γιάννης Πανούσης: «Στις Σκουριές θα έχουμε νεκρούς»

0
10

«Στις Σκουριές θα έχουμε νεκρούς, αν δεν αντιμετωπιστεί το φαινόμενο. Είδα πώς έδρασε η αστυνομία, είδα όμως και άτομα με παραλλαγή να εκτοξεύουν μπουλόνια με σφεντόνες. Έχουμε 3.000 εργαζόμενους στα μεταλλεία και 500 κατοίκους με τη δική τους άποψη, οι οποίοι θα συγκρουστούν, αν δεν υπάρχει αστυνομία. Η δουλειά της αστυνομίας στις Σκουριές ήταν να μη σκοτωθούν μεταξύ τους οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές που βρίσκονται σε συνεχή σύγκρουση με κινδύνους ζωής».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, στο περιθώριο της υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας με την Περιφέρειας Αττικής.

Στη συνέχεια ο ίδιος σχολίασε τις έντονες αντιδράσεις για το άρθρο του στα «Νέα» .

«Δε συμμετέχω σε συνωμοσίες, όπως ότι εγώ με τον ΔΟΛ και άλλες δυνάμεις επιχειρώ να πλήξω τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω συναντήσει καν τον κ. Ψυχάρη. Η Αριστερά πρέπει να απαλλαγεί από τη συνωμοσιολογία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Πρωθυπουργό και η έννοια του άρθρου μου, ενδεχομένως, απηχεί και απόψεις του. Υπάρχει διαφορά στην ανάλυση των φαινομένων και όχι στη δράση. Δε χρειάζεται να αλλάξεις την ήπια αντιμετώπιση ενός φαινομένου, εκτός και αν αυτά συνεχιστούν. Η ήπια διαχείριση είχε αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορεί να είναι μόνιμη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here